diumenge, 13 de desembre del 2009

The Peacocks - Touch And Go



El primer grup suís del que escrivim a 45revolucions s'anomena The Peacocks. El formen Hasu a la guitarra i a la veu, Simón al contrabaix i a la veu, i Toni a la bateria.
Van començar la seua carrera musical al 91 i cultiven un estil propi molt allunyat de qualsevol estereotip. Punk-rock que utilitza el contrabaix amb influències Psychobilly o Rockabilly. Mai massa dur, i sempre molt rápid, que dona un resultat increiblement potent i explosiu.

Sex and Drugs and Rocks Through Your Window


Gimme More


Tape Girls


La especialitat d'aquest trio son les melodies poperes tocades amb la energia del Punk. I la veritat, sorprén saber que en menys de dos anys siguen capaços de realitzar més de 400 directes al voltant de tot el món. Austria, Bèlgica, Dinarmarca, Finlandia, Suecia, Noruega, Holanda, Espanya, Alemania, França, Italia, Eslovenia, Japó, Canadà i EE.UU.

Don't know too much about it


Want/need/afford


Kind word don't butter too many spuds


Bathroom


La banda ha compartit escenari amb músics del nivell de Migthy Bosstones (USA), Voodoo Glow Skulls (USA), No Means No (USA), Bad Religion (USA), No Fun At All (Suecia), Toasters (USA), Citizen Fish (UK), Demented Are Go (UK), Bad Manners (UK), Turbo AC's (USA), Potshot (Japó), Link 80 (USA), i un llarg etcètera.

Per saber més Web | MySpace

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada