dilluns, 14 de desembre del 2009

Aline and The Splendids



Problablement, Aline and The Splendids siguen una de les poques formacions en el nostre panorama actual que traballe el so oldie sense interferències, directe al gra. Aline Beaudoux va vindre desde Argentina, però té sang belga e italiana. En 2007 busca als Splendids, la banda que l'acompanyarà en la seua aventura musical.

Actualment, Martin Dalla Ghirarda, Sergio Valdehita i Martín Muollo fan possible aquest somni. Rock'n'roll, soul, ska, pop... són alguns dels estils que es conjuguen amb classe i precisió, sense desviar-se del camí que s'han proposat seguir. Amors d'estiu (Summer Romance), reprotxaments (Are you a bad Man), autoreprotxamanets (Dance Hall) e il·lusions adolescents (Wedding Bells) són conceptes units per un ritme contundent i una veu "esplèndida".

Aline and The Splendids li donen a la nostra escena això que ens faltava en temps difícils per a la música, el que Pere i jo venim proclamant amb aquest blog, on lo autèntic es convertix en tota una utopia i el valor de les cançons és una cosa tan efímera.

Vos deixe el directe del grup que va engendrar la millor maqueta del 2008 segons  els oients del programa de Julio Ruiz Disco Grande, en una jornada especial de 12 hores de concerts, organitzada per Ràdio 3 i Heineken en el Matadero de Madrid el 21 de juny d'aquest 2009.



Per saber més Web | MySpace

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada