dimecres, 16 de desembre del 2009

Cinnamon Chasers - A million miles from home


En aquestos inicis de 45revolucions encara no haviem parlat de cap grup d'electrònica, (fet realment extrany donada la meua obsessió per aquest gènere). És hora de fer-ho, i per a començar vos porte a un dels meus descobriments d'aquesta setmana: Cinnamon Chasers.

Jetstreams


Cinnamon Chasers no és una banda, és el alter ego de Russ Davies, fill i nebot de Dave and Ray Davis, membres fundadors de The Kinks, no obstant, no té res a vorer el seu so amb el de la banda de son pare. Més bé pren influències del techno londinenc dels 90's, on podem anomenar als KLF, Vangelis, Giorgio Moderder i FSOL com els més destacats.






No és l'àlbum debut de Russ, al 2003 va traure That Much Closer to the Sun però amb el nom del Abakus, nom que havia estat portant fins aquest mateix any, però no ha sigut fins ara quan ha acaparat l'atenció dels principals mitjans de comunicació. Dos exemples són el de la BBC, que va anomenar aquest treball com "Perfect Dreamy Summer Soundscape", i Resident Advisor com "If your looking for the sensation of riding your bike through the air in front of the moon with a friendly alien in the handlebar basket, this is for you".

The World Is Yours


I es que no s'equivoquen en res. Estem davant de 13 temes plens de vida, de llum, d'uns ritmes que es claven poc a poc en el nostre cap i que prenen el control del nostre sistema nerviós, però que no deixa de ser tranquil, relaxant, d'eixos que tens ficat de fons i no t'adones de que està sonant fins que arriba el moment en que s'acaba i sols queda eixe silenci que no fa més que anhelar el que estava sonant durant els últims 45 minuts.

Adored


Per saber més Web | MySpace

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada