diumenge, 22 de novembre del 2009

Wild Honey - Epic Handshakes and a Bear Hug

Benvinguts amics! Com deia Pere, tenim una gran afició a buscar, escoltar música, i ara, gràcies a aquest blog, a poder compartir-la amb tots vosaltres.
En 45 revolucions podreu trobar molt bona música de tots els géneres: Rock, Pop, Blues, Jazz, Soul, Electrónica... No tancarem les portes a res, sols demanem calitat. Calitat com la tenen els músics de la meua primera proposta: Wild Honey.



Aquesta banda és a dia de hui desconeguda per a la majoria dels mortals. I es que sols fa uns pocs dies que van debutar amb Epic Handshakes and a Bear Hug.
Es tracta d'un Lp de 12 temes, tots ells breus e intensos (cap cançò supera els tres minuts). Wild Honey ens regala sons a través de les palmes, guitarres, ukeleles, triangles, xilòfons, trompetes i sons musicals poc convencionals com el timbre d'una bicicleta.

El Lp comença amb Whistling Rivalry, una d'eixes cançons que et fan esclafir els dits, xiular i ser una mica més feliç, perfecta per animar el matí d'un diumenge amb solet com el de hui.
Després d'haver estat escoltat el llarg un parell de dies, hem quedaria amb cançons com To Steal a Piece of Art, Hal Blaine's Beat o Isabella.


Epic Handshakes and a Bear Hug és el do-it-yourself elevat a la màxima potència. Ja que va ser gravat de forma casera en la casa d'un dels components, i ficat al mercat sense el suport de cap distribuidora, per venda directa desde la seua web. En la qual també ens el podem descarregar de forma totalment gratuïta.

Per a mí, un disc molt recomanable, fet per algú que demostra tindre un autèntic apreci per la música.

<a href="http://wildhoney.bandcamp.com/album/epic-handshakes-and-a-bear-hug">Whistling Rivalry by Wild Honey</a>


Podeu seguirlos al Blog | MySpace



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada