dimarts, 24 de novembre del 2009

ONIRIC. Maria Rodés



Seguint l'estela tan "popera" d'aquest començament de 45 revolucions hui voldria presentar-vos a una artista que recentment vaig descobrir: Maria Rodés.

Directament desde l'escena independent barcelonesa arribava a principis d'any el primer projecte de Maria Rodés amb el nom de Oníric.
Ella mateixa composa, canta, interpreta, susurra, toca i grava els temes que formen part del seu primer àlbum Sin Técnica, i que s'encarreguen d'acompanyar Fanny Rozerón, Nacho Yoldi, Tomás García i Oriol Grau.

Tecnología


En esència, es tracta d'una delicada incursió cap a lo acústic, amb tocs folk, bossa e inclús jazz que són coronats per la predilecció que té d'incloure sorolls del que té "a mà": aixetes, raspalls de dents, mexeros, llàpisos, mistos, mòbils, esternuts... formant la seua orquestra onírica, a part d'algun instrument més convencional.

Busy


El resultat de Sin Técnica és un disc càlid i brillant, que desborda esponaneïtat i un bon caràcter lúdic, i que arriba a recordar en certs talls a propostes com Russian Red o Fiona Apple, de les que segur parlarem més endavant.
En definitiva, 11 peces intimistes per escoltar a casa en xicotetes dòsis, perfecta per als dies d'hivern com els que venen.

Atrapado



Myspace Maria Rodés
Myspace Oniric
Descarrega el disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada