dijous, 14 de gener del 2010

Música per la pau




El pròxim dissabte 30 de gener coincidint amb el Dia Escolar de la No Violència i la Pau, el magazin Phlow.es, especialitzat en música lliure (produïda amb llicències de Creative Commons) publicarà un recopilatori de 25 temes que interpreten 25 arguments incluits en el document Cap a una cultura de pau, redactat per l'ONG catalana Fundació Per La Pau. Les cançons resultants, de diversos estils, alguns poc habituals, fomenten el missatge de reflexió, respecte tolerància i decisió davant la necessitat de fomentar la pau. Pots conéixer la llista de temes completa en un espectacular pdf que et pots decarregar ací. I com a petit anticip al llançament s'ha ficat a disposició de tot el món un dels temes incluits en el recopilatori a càrrec del barceloní bRUNA i que porta per títol Ya hay modelos alternativos de resolución de conflictos (descarregal ací o escoltal ací baix).

bRUNA - Ya hay modelos alternativos de resolución de conflictos


Fundació Per La Pau
Phlow.es

3 comentaris:

  1. No he comentat mai pero m'encanta el blog i entre molt a sovint!
    tot el mon hauria d'escoltar esta musica alguna vegada... encara que aixi deixaria d ser música alternativa!
    bé, que seguisca aixi, ee? :D

    ResponElimina
  2. Enhorabona als dos pel blog! Ja quasi 2000 visites! Si no fora per aquest blog no havera sabut ni que existia aquest tipus de música.

    ResponElimina
  3. Graacieetes a les 2!!!
    La veritat es que s'agraïxen molt els vostres comentaris. L'aeronàutica i l'arquitectura no ens donen temps per a molt, però poc a poc seguirem fent créixer 45revolucions.

    PD: Marina, vas de 1000 en 1000, l'última vegada que ens vas escriure portavem quasi les 1000 primeres. Espere que no tardes mil més en tornar a escriure'ns.

    Felicitat i bona música!

    ResponElimina