dijous, 14 de gener del 2010

Slow Club


Anit mentre sopava hem vaig ficar a vore l'últim capítol de la segona temporada de Chuck. Estava al saló relaxat, quan derrepent en una de les últimes escenes va començar a sonar una guitarra i dos dolces veus d'acompanyament. La escena de per si ja era emotiva, però la cançò va anar aumentant de ritme i amb la pujada final el calfred per tot el cos va ser inevitable.

Ràpidament hem vaig sentar davant del pc a buscar aquella meravellosa cançò i hem va impressionar el rebombori que havia causat en la red. Pàgines i foros amb centenars de comentaris que com jo es preguntaven pels autors de la mateixa. Finalment vaig donar amb ells i obviament vaig sentir una necessitat imperant de compartir-ho amb tots vosaltres. Vos parle de Slow Club.



Rebecca Taylor i Charles Watson són els components d'aquest grup. Residents a Sheffield (Uk) aquest duet és el resultat de la separació al 2006 de la banda The Lonely Hearts. Des d'aleshores han publicat un EP, Let’s Fall Back In Love, uns quants singles entre ells Christmas Tv (el tema que apareix en el capítol de Chuck) i un Lp amb el nom de Yeah, So?.



Slow Club - When I Go


Slow Club - Giving Up On Love

Després de passar-me la nit sentint-los tots, es veu molt clar que a aquestos dos el que els va és el folk. Però no eixe folk intimista i minimalista (carcamusero, que diria la nostra amiga) al que tantes bandes nord-americanes ens han acostumat en els últims anys. Slow Club són més de fer torch songs, sobretot acústiques, que es poden (es deuen) corejar a crit pelat.

Slow Club - Me & You


Slow Club - It Doesn't Have To Be Beautiful


Amb lletres que al·ludixen l'amor i al desamor, i sons compostos de guitarra, percusió i veu, es creen melodies carregades d'un potent, armònic i rítmic anti-folk. Es a dir, no parlem d'un folk que dona son, sino d'un pop que fa menejar els peus.

Escolta'ls a Spotify | Videos Youtube | Moshi Moshi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada