dimarts, 9 de febrer de 2010

Anni B Sweet - Start Restart Undo


Dir a aquestes altures que Anni B Sweet és un promesa del indie femení espanyol és una obvietat. Possiblement siga una de les artistes que amb més força ha entrat en esta categoria en els últims anys, seguint pot ser la bretxa que ja va obrir Lourdes (Russian Red) i amb la que són inevitables les comparacions.

Però Anni ha sabut separar estil i crear el seu espai en el panorama nacional, amb cançons com Motorway o Second Hand, guanyant poc a poc al seu públic i centrant-se en conseguir els seus propis objectius sense necessitat de vendre's.
Les seues cançons són dolçes com el seu cognom artístic, encara que moltes tinguen sentiments amargs. I les seues melodies potents i sòlides amb la brillantor d'eixa portentosa veu ho convertixen en un producte fresc, emocionant i certament conmovedor.

Anni B Sweet - Motorway


Anni B Sweet - Second Hand


Ho comprovem amb cançons com Motorway, el single amb el que es presenta ‘Start Restart Undo’. Arriba a ser prou adictiu amb la metàfora de caminar perdut entre autopistes, dependent de la persona estimada.  

Oh I Oh Oh I i Roll Like a Ball s'escapen de lo convencional ofrerint la visió més lúdica del disc. També destacaría Second Hand o Lalala (vídeo).
Un altra cançò que m'agrada és Mr.D, grabada amb tot el seu so ambient, aguditzant d'esta forma el dramatisme, en aquest cas, de sentir-se abandonat.

Anni B Sweet - Oh I Oh Oh I


Anni B Sweet -  Roll Like a Ball


Encara no fa ni un any de la publicació del seu primer disc, i ja ha donat varies voltes per Espanya, enlluernant al públic de petites sales i grans festivals com al passat FIB Heineken.
Per a alegria de molts, aquest pròxim divendres 12 de febrer, la tindrem a València a partir de les 22:30 en la sala El Loco Club.

Com a curiositat afegir que recentment ha ficat veu a un famós anunci que tots haureu vist. Casi a ritme de nana i evocant una poderosa atmósfera folk anys setanta, Anni s'ha pujat al carro de les versions i ha donat una volta de 180 graus al clàssic de A-ha, Take On Me. Algú reconeix en quin anunci apareix?

Anni B Sweet - Take On MeEscolta-la a Spotify | Myspace

Cap comentari:

Publica un comentari